Tip en ven    
Velkommen til Siriusmedia

Sorte huller

Sort HulSorte huller er en forbindelse til den mørke side af Universet. I disse huller står der sjæle, der venter på at komme op på jordoverfladen for at sprede dårlig energi. Hvis der er et sort hul i et hus, kan det betyde at en meget tung energi lægger sig over huset, og suger energi ud af beboerne. Når man bliver tappet for energi bliver man lettere irritabel, og det kan så føre til stadige skænderier om småting mellem beboerne.

Disse sorte huller kan altså både indeholde sjæle af mennesker, som er døde under grusomme omstændigheder, dyreelementaler og naturvæsener såsom nisser og trolde.

For at fjerne disse mørke kræfter skal man kunne samarbejde med ærkeenglene.

Start med at finde ud af hvad hullet indeholder. Hvis der er tale om menneskesjæle skal man prøve på via telepati at få fat i en repræsentant for disse sjæle. Vedkommende vil så fortælle en hvad årsagen er til denne sammenhobning af uforløste sjæle. Det kan være sjæle af mennesker, som er døde under en pestepedemi i Middelalderen, som har været deltagere i en krigshandling f.eks. et slag mellem indtrængende udenlandske fjender, folk, som er blevet dræbt under hekseforfølgelser,

Folk, som har været ofret til guderne under Asatroen før kristendommen kom til landet ,folk, som er blevet hængt for forbrydelser og folk, som ligger begravet i nu nedlagte kirkegårde. Alle vil de nu gerne op i lyset og forløses og det er derfor de laver så megen uro og giver så megen dårlig energi fra sig for at tvinge beboerne til at søge hjælp.

Start med at finde hullet. Det ligger som regel i kælderen i forbindelse med et kloakafløb, eller det kan ligge udenfor huset i haven. Her skal man søge efter en plet, hvor græsset ikke vil gro. Hold i begge tilfælde hænderne over hullet og mærk efter om der strømmer mørk energi op, som kan give hovedpine og sitren i kroppen

Bed derefter de fire ærkeengle: Michael, Gabriel, Uriel og Rafael om at komme og hjælpe med rensningen.

Bed derefter englene om at medbringe en lyssøjle, som sjælene skal ind i for at kunne blive beamet op til Astralplanet. Se derefter englene dirigere disse sjæle ind i lyssøjlen en efter en. Bed om antallet af sjæle, som skal beames op og hvis det er et antal på 20-30 kan man tælle dem efterhånden som man ser dem forsvinde ind i søjlen. Hvis der er over hundrede kan man blot nøjes med at følge processen og bede englene give et tegn, når det er slut. Det kan godt tage op til 10 minutter.

Når alle så er beamet op behøver man ikke at følge dem videre op ad trappen og gennem porten, da det er noget som ærkeenglene selv tager sig af, da der sikkert er nogle, som skal sendes ud i "Skærsilden" for at blive renset før de får lov til at komme ind i Himlen. Men alle skal nok på et eller andet tidspunkt komme ind. Skærsilden er IKKE Helvede, for deroppe findes kun kærlighed og tilgivelse, hvis blot man angrer sine synder. Helvede er hernede på Jorden.

Derefter beder man ærkeenglen URIEL om at rense hullet med den rubinrøde farve. Se denne farve på indersiden af dine øjenlåg.

Bed derefter Michael om at skære forbindelsen til underverdenen fri med sit blå flammesværd.

Så beder du ærkeenglen Gabriel om at bruge sin violette farve til at helliggøre hullet og endelig beder du Rafael heale hullet med sin grønne farve.

Til sidst beder du om at nogle engle kommer med en kæmpestor konisk bjergkrystal, som skal sættes i hullet som en prop, så der ikke kan komme mere dårlig energi op.

Slut med at takke alle fire engle for deres hjælp og mærk til sidst efter om der kan føles mere energi i hullet.

Start med at afbalancere hullet. Det gøres ved at forestille sig, at man sender lys ned i det. Bliv ved indtil hovedpinen og denne sitren i kroppen er stilnet af.

 

 

Eksempel på en udrensning af et sort hul

foretaget af Louise Ambæk, Hårlev, Sjælland

07.09.05 var jeg hos en familie på Sydsjælland hvor jeg registrerede mindst 7 forskellige lavfrekvente energilag. Det var en voldsom oplevelse.

Huset bestod af stuetage og en første sal. Det var et rækkehus. Husets frue havde sendt bud efter mig, fordi der var så aggressive energier på badeværelset og på første sal, at familien var bange for at gå derud.

At det var helt rigtigt jeg, konstaterede jeg umiddelbart.

Det første jeg registrerede, var i entreen. Der var et hul, i energilaget der gik nedad. Det mindede om en gammel brønd. Op af det hul var der livlig aktivitet af urgamle sjæle, ånder, som simpelthen gik op og ned af hullet og ud og ind gennem huset. Den påvirkning de bragte med sig var en uhyggelig gyser af forvirret energi. Da jeg havde et overblik over aktiviteten, åbnede jeg den første portal til kosmisk energi og sendte de urgamle sjæle af sted. Derefter fyldte jeg brøndhullet op med lys og lukkede af.

Huset var tilsyneladende bygget på gamle rester af en middelalderlandsby. Hele byen var blevet udryddet. Jeg fik helt tydelige billedforløb af torturscener og menneskeofringer, både mænd, kvinder og børn samt deres husdyr. Energien var lavfrekvent, grusom og uhyggelig.

Tiden har været 1400 – 1600tallet.

Pludselig lige foran mig stod der et kolossalt knivskarpt blændende hvidt krystallys og inde i lyset stod en maskulin energi og bad om min hjælp! Det var bare så vildt. Energien præsenterede sig som Ashtar kommandoen. Han forklarede mig forløbet og bad mig om at sende transformationsenergi til den delegation, der var blevet sendt til hjælp.

Sammenhængen dæmrede for mig. Det, der var sket var, at nogle af mødrene til de børn, der var blevet ofret, havde kaldt så kraftigt på deres gud og på retfærdighed og nåde, at de havde åbnet en kanel til Ashtar kommandoen* og høj kosmisk bevidsthed. Ashtar havde set i nåde til de ulykkelige mennesker og sendt en delegation på 7 mand herned for at hjælpe. Men mødet med den lave bevidsthed og grusomheden havde givet delegationen så stort et chok, at de ikke kunde lave en transformationsenergi til at komme tilbage på. De blev simpelthen fanget på jorden sammen med menneskene. Jeg så dem som forkullede sjæle.

Derefter transformeret jeg med den violette stråle alle de lavfrekvente lag - samtidig med at jeg holdt portalen til Ashtar åben. At holde portalen åben samtidig med at jeg måtte transformere ned i det lavfrekvente hul - det er nok det mest resursekrævende jeg har prøvet. Jeg måtte gøre det 3 gange, før jeg havde trukket så meget energi derned, at der kunne bygges en energibro fra hullet til Ashtar. Da han først fik kontakt så beamede* han sine folk op på et splitsekund. Lyset var knivskarpt. Et øjeblik efter manifesterede han sig igen og sagde til mig, at hvis han kunne hjælpe mig en anden gang så kunne jeg åbne portalen igen. Det var en stærk og rørende oplevelse, men jeg var ved at blive træt.

Dernæst trak jeg energi og transformerede de ulykkelige ånder, der resterede på stedet. Det lykkedes at sende sjælene af mænd, kvinder og børn, heste, køer og geder tilbage til deres gud. 

Trappen til første salen var et kapitel for sig selv. Når jeg stod på trinene blev jeg ør og svimmel, fik kvalme, mistede balancen og blev nærmest hvirvlet rundt af de værst tænkelige lavfrekvente energier. Der var simpelthen mange tunge og ubehagelige lag. De første 4 – 5 gange, jeg forsøgte at komme op af trappen, lykkedes det mig kun at komme 1 til 2 skridt, før jeg måtte gå tilbage til stuen for at trække mere energi, transformere og sende op.

I kosteskabet under trappen stod der en uhyggelig sjæl og gemte sig. Den mindede mig mest af alt om Dart Wader fra stjernekrigene. Han blev omgående transformeret og sendt op.

I stuen, køkkenet og entreen var der "kramsi kramsi energi", det ville sige mange udefinerbare lag.

Da de lag var renset og lukket, kom der forskellige uhyggelige blodige lag, som jeg valgte ikke at gå ind i. Det lykkedes at lukke portaler op og transformere dem, så der blev ro på stedet.

Da var færdig med at transformere og lukke af, lavede jeg en healing på hver person i familien.

Fruen i huset havde så mange "knive " siddende i ryggen, at det var ganske umuligt at få plads til bare en mere. Hendes energisystem var ubeskyttet. I hendes hverdag betød det, at hun var træt og ukoncentreret. Efter healingen var det, jeg mest bemærkede, at hun fik tindrende smukke grønne øjne. Mange års belastning havde i den grad tæret på hendes energi system.

Manden i huset blev også healet og fik samlet sine energier. Han virkede derefter mere fokuseret og samlet. 

Børnene, som var 2 piger, fik ligeledes renset deres energisystem og fremstod også mere rent, klart og samlet. 

Jeg rensede færdigt, gik jeg hjem og fjernhealede de energier som jeg havde konstateret. Bl.a. påkaldte jeg englehierarkiet med dets ærkeengle. Familien fortalte mig senere på dagen, at de havde kunnet mærke en masse behagelig susen og var helt klar over at de fik ærkeengle-hjælp.

Derefter åbnede jeg igen portalen til Ashtar og bad om at komme op og se. På et splitsekund blev jeg hvirvlet op i en krystalhvid/tåget spiral. Senere var jeg tilbage med en lille bitte svag og tåget erindring om en fantastisk energi. Min krop var i dyb søvn i to timer. Derefter var jeg restitueret og kunne vende tilbage til mit normale liv. Jeg har aldrig rigtigt beskæftiget mig med rumenergi før, så det, at de højeste energier ikke kan handle her på jorden, kom bag på mig.

Kommentar:

På et så hjemsøgt sted skal der renses mere end 1 gang og familien skal ligeledes heales mere end 1 gang. Min personlige erfaring er, at i løbet af forholdsvis kort tid vil der samle sig rester, flere lag, som derefter bliver håndgribelige. Da de er så uhyggeligt lavfrekvente, skal de fjernes hurtigst muligt.

Samtidig må jeg advare på det kraftigste om, at nogen for sjov eksperimenterer med disse energier. F. eks. kan man ved at tage stoffer eller lege ånden i glasset åbne for lavfrekvente energier. Og det vil ofte fører til uforklarlige sygdomme. Forudsætningen for at nogen få kan gøre det uden risiko er, at man har stor personlig kraft, har gennemgået mange års udrensning og praktiserer teknikkerne til at arbejde under den rigtige beskyttelse.

 

Det lyder måske underligt at en familie kan overleve under så massivt et pres. Men belastningen har ikke hele tiden været så voldsom. Det er forskellen mellem vibrationniveauerne, der er væsentlig. Og den er taget mere og mere til i de sidste år - i forbindelse med at jordens vibration er hævet. Bibelen taler om Kristi genkomst. Måske er det allerede sket. År 2000 åbnede hierarkiet en portal, som tillod ren kristusenergi, kærlighedsenergi, at hæve vibrationen på jorden. Før det kan blive godt, må der ryddes op. Så siden den tid er der sket meget, både katastrofer og mirakler.

*"Beame" er en betegnelse fra STAR-TREK-filmene, hvor mennesker eller sjæle transformeres op gennem en lysstråle til et andet niveau – i dette tilfælde til Astralplanet, som er den mellemstation hvortil vi alle ankommer efter døden for til sidst at blive ledt op at en trappe til Himmelporten.

 

Charlotte Bigum Andersen | Hornskovvej 16, 8620 Kjellerup - Danmark | Tlf.: 20837334 | charlotte-anton@live.dk